Pagina 1 van 1

Beperking in fotogrootte

Geplaatst: 12 apr 2022, 21.35
door maartenB
Beste allemaal,
Jaren hadden we op dit forum een beperking in fotogrootte tot 0,5 MB. Wat mij betreft een prima regel, maar mensen bleven er problemen mee hebben.
Nu is dat alweer 2 jaar helemaal vrij en het forum loopt qua omvang de spuigaten uit. Er zijn mensen die doodleuk 10 foto's van elk 7 MB uploaden. Met moderne telefoons of camera's merk je het niet eens. Maar het is nergens voor nodig.
En helaas: uiteindelijk moeten wij daar als club dik extra voor betalen.

Daarom hebben we nu weer een limiet van 2 MB per foto ingesteld. Vrij riant, lijkt me. Maar als het opeens niet meer lukt om foto's bij je bericht te zetten: verklein ze ajb even.

groeten,
Maarten

Re: Beperking in fotogrootte

Geplaatst: 13 apr 2022, 08.35
door JasperA
Goed om te weten Maarten! Ik behoor zeker tot de groep ‘groot bestandsformaat’ vwb. foto’s. Ik zal er rekening mee houden.

Re: Beperking in fotogrootte

Geplaatst: 13 apr 2022, 13.45
door veenofiets
Dank voor dit bericht.

Freek

Re: Beperking in fotogrootte

Geplaatst: 19 apr 2022, 20.09
door appie's
Ik hen sindsdien problemen met het plaatsen van foto's
Anders nooit maar sinds nu zijn alle dit is van mij te groot om te plaatsen

Re: Beperking in fotogrootte

Geplaatst: 19 apr 2022, 20.39
door veenofiets
Klopt hier ook en werk nogal eens met gsm. De foto eerst via whatsapp versturen naar iemand kijk dit ben ik aan het maken! En daarna vanuit whatsapp opslaan 😂 dan krijg je die foto wel in je forum draadje. Op een windows pc kun je met het gratis programma paint die met windows mee komt de foto in formaat schalen ook een oplossing.

Freek