Joco ronde van europa

Vragen, discussies en info over sportfietsen.
Cyclissimo
Berichten: 464
Lid geworden op: 9 jan 2013, 13.10

Re: Joco ronde van europa

Bericht door Cyclissimo »

Dat is goed mogelijk voor een sportief model met voorderailleur. Maar 't zou ook kunnen dat de nokjes ooit zijn afgebroken en zo zijn gerepareerd.
Zo te zien zit er wel een nokje voor een shifter op het frame aan de rechterkant. Dat duidt ook op een achterderailleur i.c.m. handbediende voorderailleur.

Mocht je de bagagedrager er inderdaad afhalen, dan heb ik er veel interesse in voor mijn Bontekoe sportfiets die wel nokjes aan het frame heeft :)
Gronam2
Berichten: 37
Lid geworden op: 1 sep 2021, 17.26

Re: Joco ronde van europa

Bericht door Gronam2 »

De Simplex Tour de France derailleur heb ik weten te bemachtigen. Een van de twee voorbladen gaat er af. Die leek er later bijgezet te zijn. Er resteren straks gewoon vier versnellingen wat ook origineel zo was denk ik. Er zit maar een buisnok op voor de shifter. Of de bagagedrager een blijver is, weet ik niet maar als deze eraf gaat laat ik het weten.
Durabo88
Berichten: 2266
Lid geworden op: 2 jun 2012, 23.40
Locatie: Landsmeer

Re: Joco ronde van europa

Bericht door Durabo88 »

Klinkt als goede vorderingen. Succes en vergeet niet om foto's te plaatsen als hij klaar is.

Mvg,

Y.
Sportief fietsend!
Gronam2
Berichten: 37
Lid geworden op: 1 sep 2021, 17.26

Re: Joco ronde van europa

Bericht door Gronam2 »

Als het zover is, laat ik natuurlijk het resultaat zien. Ik ben nu met iets teveel projecten tegelijk bezig, dus snel gaat het niet. Het is ontzettend leuke uitdaging die Joco. Heb jij nog een bijzonder project onderhanden Yorick? Hartelijke groeten, Onno
Plaats reactie